Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY e-mailem

Zasíláme novinky, aktuální akční zboží a vše co by Vás mohlo zajímat.

Platební metody

U nás můžete platit pohodlně, rychle a hlavně bezpečně:

Platební tlačítka ComGate

Přijímáme platební karty:

  1. Úvod
  2. Souhlas - COOKIES
Souhlas - COOKIES

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ESAVA s.r.o., se sídlem Nad Vodovodem 1527/51, Praha 10, IČ 48040819, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložce 15666 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 
    
 
RYCHLÁ DOPRAVA VŠE NA SKLADĚ 
 
DOPRAVA ZDARMA

Při objednávce v hodnotě 2500,- Kč a více, máte u nás zajištěnu dopravu bezplatně. Rychlost dopravy je pak závislá na zvoleném druhu. 

 
ZBOŽÍ SKLADEM

Veškeré zboží v naší nabídce máme v našem skladu. To znamená, ihned připravené k odeslání tak, aby se Vaše zakázky nezpozdily.

 

Námi prodávané produkty nesou certifikáty světově uznávaných autorit. 

 

TÜVFair Trade TextileECO LabelBlue AngelWRAPBCIECONaturlandÖKO TEX Standard 100RDS

 

E-shop látkotéka.cz provozuje společnost ESAVA s.r.o., IČ: 480 40 819, adresou: Nad Vodovodem 1527/51, Praha 10, zapsaná u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložce 15666.

Zajímavosti z našeho blogu
Potřebujete poradit s výběrem?
Logo
pondělí až pátek od 8:00-18:00 hod.
2017 - 2019 © LÁTKOTÉKA Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.