Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
NOVINKY e-mailem

Zasíláme novinky, aktuální akční zboží a vše co by Vás mohlo zajímat.

Platební metody

U nás můžete platit pohodlně, rychle a hlavně bezpečně:

Platební tlačítka ComGate

Přijímáme platební karty:

  1. Úvod
  2. Souhlas - NEWSLETTER
Souhlas - NEWSLETTER

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ESAVA s.r.o., se sídlem Nad Vodovodem 1527/51, Praha 10, IČ 48040819, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložce 15666 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby „NEWSLETTER“ provozované společností MailChimp, se sídlem 675 Ponce De Leon Ave NE • Suite 5000 • Atlanta, GA 30308 USA
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
 
    
 
RYCHLÁ DOPRAVA VŠE NA SKLADĚ 
 
DOPRAVA ZDARMA

Při osobním odběru, předání na cestě, nebo při objednávce v hodnotě 2500,- Kč a více, máte u nás zajištěnu dopravu bezplatně. Rychlost dopravy je pak závislá na zvoleném druhu. 

 
ZBOŽÍ SKLADEM

Veškeré zboží v naší nabídce máme v našem skladu. To znamená, ihned připravené k odeslání tak, aby se Vaše zakázky nezpozdily.

 

Námi prodávané produkty nesou certifikáty světově uznávaných autorit. 

 

TÜVFair Trade TextileECO LabelBlue AngelWRAPBCIECONaturlandÖKO TEX Standard 100RDS

 

E-shop látkotéka.cz provozuje společnost ESAVA s.r.o., IČ: 480 40 819, adresou: Nad Vodovodem 1527/51, Praha 10, zapsaná u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložce 15666.

Zajímavosti z našeho blogu
Potřebujete poradit s výběrem?
Logo
pondělí až pátek od 8:00-18:00 hod.
2017 - 2019 © LÁTKOTÉKA Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.