Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 199,00 Kč (8,29 EUR)
skladem
naše cena 499,00 Kč (20,79 EUR)
skladem
naše cena 8,00 Kč (0,33 EUR)
skladem

NEPŘEHLÉDNĚTE

arr3Pozor na barvy !Abyste předešli nechtěnému překvapení, věnujte prosím pozornost následujícím doporučením:   1....

 

KONTAKTY

LÁTKOTÉKA
Nad Vodovodem 1527/51
100 00 Praha 10 - Strašnice
tel: +420 608 978 037
info@latkoteka.cz

Ochrana osobních údajů e-shopu LÁTKOTÉKA

 

Ochrana osobních údajů e-shopu LÁTKOTÉKA.cz

1. Společnost ESAVA s.r.o. se sídlem Nad Vodovodem 1527/51, Praha 10

identifikační číslo: 48040819,

zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddílu C, vložce 15666.Pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese http://www.latkoteka.cz.  (dále jen „prodávající“ nebo „správce“)

zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

a) jméno, příjmení

b) e-mailovou adresu

c) telefonní číslo

d) adresu/sídlo

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností ESAVA s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem: Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice.

poskytovatelem přepravních služeb Zásilkovna s.r.o., se sídlem Drahobejlova 1019/27
190 00 Praha, Česká republika (smlouva o zpracování osobních údajů spol. ZÁSILKOVNA)

Poskytovatelem služby „OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY“ provozované společností Heureka Shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 (smlouva o zpracování osobních údajů spol. HEUREKA)

 

5. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese: info@latkoteka.cz

 

7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky http://www.latkoteka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

i) měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkajících se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách.

ii) základní funkčnosti webových stránek

 

a) Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

b) Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru, na základě oprávněného zájmu správce, námitku dle čl. 21 nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 c) Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

d) Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

e) Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

i) Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

ii)Poskytovatelem služby „NEWSLETTER“ provozované společností MailChimp, se sídlem 675 Ponce De Leon Ave NE • Suite 5000 • Atlanta, GA 30308 USA

 

8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

a) zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

b) vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

c) požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

d) vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

e) požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

f) na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

g) požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

h) na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

i) podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.